Meglátások Ez az oldal egyszerűsített, nyomtatóbarát változata.
Ide kattintva léphet vissza az eredeti oldalra.
Szekeres Sándor :
Meglátások...


2014.09.15.
5.

Ha egyszer az emberiség felnő...
...helyére teszi Isteneit. Megtalálja Teremtőjét, védelmezőjét, éltetőjét, befogadóját Gaia, a Földanya képében, erőterében. Felismeri, hogyan védelmezi, óvja és élteti a Világegyetem pusztító energiaviharaiban. Hite bizonyossággá lesz és a vakhit kihuny. Rájön életének valódi céljára és feladatára. ...és megtanul élni, élni hagyni, az Életet virágoztatni, továbbvinni, az Életet nem túlterhelni, a tudását folyamatosan gyarapítani, és szerzett tudásával Teremtőjébe visszatérni. Ámen.

4.

Ha egyszer az emberiség felnő...
...helyére teszi gyarló politikusait. A múlt ködébe küldi őket, mint a rabszolgaság intézményét. Nem hatalmat ad szavazatával, választásával gyakran arra alkalmatlan, önjelölt érdemteleneknek, hanem feladatokról és azt végrehajtó vezetőről dönt. Gyarló, hatalomba belebetegedő politikusok helyébe lépő jó vezetőkre, és alkalmas diplomatákra mindig szükség lesz, azért kineveli, kiképzi azokat. Arra alkalmas szakemberként feladattal bízza meg és az ahhoz szükséges átmeneti hatalommal ruházza fel. Ha kész, új feladatokról, új vezetőkről dönt. Majd, ha egyszer felnő...

3.

Sci-fi ötlet:
a földi élővilág a világegyetem összes eddigi élőlényeinek evolúciós összeolvadása. Azért nem találni más idegeneket a világegyetemben, mert kihaltak egymás járványai, betegségei miatt - amelyet esetleg fegyverként is használtak egymás ellen. Ezeken a világokon nem alakultak a Földhöz hasonló sokszínű élővilág ezért védtelenek voltak más világok betegségei ellen. Az utolsó világok eltűnése előtt egy végső és kétségbeesett ötletként minden világból beöntöttek valamit a földi bioszférába. Amelyik túlél, immunissá válik mindenre. Ezek vagyunk mi.

2.

A teremtőt keresed?
Ne egy őszszakállú öregurat keress. Nézz szét magad körül. Ott van körülötted. Átjár, mint egy erőtér. Benne élsz és benned él! Ő a földi élet teremtője, fenntartója, védelmezője. A mi dolgunk pedig, hogy éljünk, ezáltal éltessük őt. Minél nagyobb a hited benne, annál erősebb és annál erősebb leszel te. De ne menj tovább a keresésben. Maradj két lábbal a Földön. Mert Ő a mi teremtő Anyánk. Maga a nagybetűs földi ÉLET! A görögök Gaianak nevezték!

1.

A fény, az elektromágneses hullám, az energia nem más, mint a szerkezettel bíró tér önrezgése, az anyag pedig az interferenciális energiafelhalmozódás által térbe zárt energia.

Rezgés - energia- hő - idő - változás
Nincs rezgés - nincs energia - nincs hő - nincs idő - nincs változás